Sextoys

Sextoys kopen

Vroeger was het een taboe, maar tegenwoordig worden kan je ze op veel plekken halen, sekstoys. Vooral online heb je heel verschillende erotiek webshops, zoals Sexshop City, waar je een heleboel keuze hebt. Je hebt sextoys voor mannen, vrouwen en zelfs voor koppels om samen te gebruiken. Van vibrators tot aan buttplugs en penisringen, je kan ze allemaal online vinden.


De meest bekende seksspeeltjes

Je hebt veel verschillende soorten sextoys. De meest bekende zijn de vibrator en de dildo. De producten lijken heel erg op elkaar, je stopt ze beide in de vagina. De dildo is een penisvormig speeltje die door vrouwen én mannen gebruikt kunnen worden. De vibrator heeft veel verschillende vormen en formaten maar deze heeft ook verschillende standjes heeft waarop die kan bewegen en vibreren. De dildo en vibrator heb je allebei in heel veel verschillende soorten materialen, kleuren en maten.

 

Naast de dildo en de vibrator heb je ook de buttplug. Dit speeltje is over het algemeen kleiner van vorm dan de dildo en vibrator en wordt in de anus gebracht. Dit speeltje wordt veel gebruikt door zowel mannen als vrouwen. Ook dit speeltje heb je in verschillende kleuren, materialen en maten. Voor de echte liefhebbers heb je ze zelfs met een doorsnede van wel 10 tot 20 centimeter!

 

De penisring, dit seksspeeltje is bedoeld voor de mannen. De penisring wordt over de penis heen geschoven wanneer die nog slap is. Zodra de man een erectie krijgt komt de ring strak om de penis heen te zitten. Dit voorkomt vervolgens doorstroming van het bloed waardoor de penis voor een deel minder hard is dan het andere. Ook dit speeltje heb je weer in diverse materialen en maten.

 

Tot slot hebben we nog de kunstvagina. Dit is momenteel de populairste sekstoy op de markt en wordt door de mannen gebruikt. De kunstvagina lijkt en voelt aan als een echte vagina. Deze kunstvagina wordt van rubber gemaakt en door middel van glijmiddel te gebruiken voelt het identiek aan. Een bekende variant van de kunstvagina is de Fleshlight. Dit speeltje heeft hetzelfde doel als de kunstvagina alleen heeft deze de vorm van een zaklamp. Hierdoor kan hij makkelijk meegenomen en vastgehouden worden voor gebruik.


https://www.sexshopcity.nl